Röka

jaha jag skrev ett långt inlägg i går och precis när jag skulle spara det så puff va de borta :S man blir så glad!! Så de e bara att börja om..

I går kom min älskade pojkvän hem med en ros till mig, han e så söt <3 sweetie....

jag var hos doktorn i dag i alla fall och tog ett blodprov, aj aj aj! stolt över mig själv att jag klara det för de e fasiken inte nått jag gillar! Men sköterskan va bra och sa: nu va du jätte duktig Sofie. Hahahah jag kände mig som ett litet ynkligt barn! Men men nu e de äntligen gjort så får jag se nästa vecka om jag har brist på något. Har ju varit sjukligt trött på sistone.

I måndags körde jag och mammsen till entre i Malmö där vi mötte upp Emlan. Vi skulle köpa varsin midsommar klänning och japp jag hittade en fin vit klänning som jag ska ha på midsommar=) handlade en massa andra kläder oxå, lätt och gå i alla affärer när de e rea över allt och jag precis fått lön! Ohh så nu håller jag på att ändra om i garderoben, får använda min byrå till garderob oxå.

Sluta röka va det ja, hmmm fy de va inte så lätt som jag trodde. I söndes vid 1 tiden tog jag min sista cigg för alltid trodde jag! Klarade minsan hela söndagen men måndagen va lite värre när man kom till jobb. Så tänkte jag att jag kunde ju ta en cigg om dagen, morgon ciggen! Sen klarar jag mig hela dagen, yeah right!! ohh så svårt, fattar ju inte ens hur man kan röka? hur man frivilligt luktar som en jag vet inte vad men äckligt i alla fall! jaja jag ger inte upp, jag vill inte vara en rökare längre!


Allting löser sig alltid;)



Valpa Chippen <3


Fredag

Det blev minsan ingen studentfest för mig o de va skönt, kände verkligen inte för det igår, tradit väder va de och jag va så trött efter jobb så jag ringde och sa att jag inte orkade följa med. Men sen kom Madde hem till mig och vi började dricka,dansa o lyssna på musik=) arap ba ba ba ba ba ba hahah den e så bra!  Sen gick vi ner en runda till Böst där Andreas och Ola väntade med drinkar till oss mmm de va gott =P Vi skulle egentligen vidare ut men alla ställe va fullt med studenter och man hade behövt förköp för att komma in så jag gick hem och sussade i stället.. Tur va väl de annars hade jag nog varit bakfull i dag :S

nu väntar jag på att Emlan ska vakna så vi kan köra till famsan och hälsa på, de blir nog en god frukost där=) Jag hoppas på att Emlan hinner göra slingor och klippa mig i dag, behöver verkligen det! trivs inte alls med mitt hår och vad jag än gör så e de fult! Tur man har en syster som e frisör så hon kan fixa till det ;)

Gahh varför kan jag inte bestämma mig vad jag ska utbilda mig till? börjar få panik snart! kan inte jobba med att städa hela livet fy fan men vet inte vad jag ska göra i stället. Hade ju hellst velat jobba med djur men va fan ska jag utbilda mig till veterinär hahah yeah right!!! Jag e ju ingen plugghäst precis (tyvärr) Men jag ska ringa syon och se va där finns, kanske hittar en utbildning som passar mig...

jaja allting löser sig alltid =o) puss hej


Chesecake

Har kommit hem från Emlan nu, blev bjuden på middag och efterrätt=) jätte gott va det. Det måste vara världens godaste chesecake som hon har bakat. Blev en sväng i parken med hundarna oxå. Vi brukar få ryck och gå långa promenader, de e så mysigt men i dag blev de inte så långt för vi va helt för trötta.
 
Phuu vad jag har sett fram emot helgen som kommer för jag tänkte att jag bara skulle ta de lugnt och göra ingenting men så blir de inte. studentfest på fredag efter jobb, 25 årsfest på lördag hos kusinen mattias och kalas med simons släkt på söndag. Fullt upp! men de ska ändå bli kul så klart, speciellt att träffa hela släkten på lördag =) bästa släkten någonsin =)

Jag och simon var på entre och kolla på bio i fredags. Det blev Bloody valentin 3d. Helt ok va den, häftigt med 3d i alla fall. Och jävligt snygga va vi i våra brillor vi fick hahah...

I Lördags hade Tobbe 25års fest så de va bara på festandet igen ;) Ohh dom hade dukat fram sprit bordet, inte bra! alla va nog lika fulla när vi gick där i från hahah... blev en runda till lycktan och sen vidare till Uppenbar. Jag hade i alla fall jätte kul förutom på slutet när jag o simon sura på varandra. Jag blev svartsjuk!! hahah de skyller jag på fyllan! 



 Älskar min Chippen <3


Deppo

E hemma från jobb i dag med men känner mig mycket bättre. Har redan tagit ledigt i morron så de blir en lång helg för mig=) skönt! Andy, Jens o Emlan har precis varit här o hälsat på, mycket tevligt :) Och emlan klara sitt prov så himlans duktig grattis till dig...


Jag har varit helt deprimerad på sistone.. ohhh så jobbigt! vill verkligen bara vara pigg o glad. olycklig? ingen aning! jag vet bara att jag tänker för mycket, hela tiden, kan inte säga på vad bara! jag önskar att mina drömmar ska försvinna, att jag kan gå o lägga mig utan att tänka hmm vad ska jag nu drömma i natt? orka... måste egentligen kanske ta tag i det men va fan va jobbigt...

nä va fasiken jag sticker hem till emlan nu o dricker beer :P de e vad jag behöver heheh..


RSS 2.0