Chippen


helgen

I fredags kom Simon äntligen hem så jag bjöd honom på taccos =) blev en riktig myskväll... jag har världens underbaraste pojkvänn! <3 love you

På lördagen blev det tivoli som jag hade hoppats på och fint väder. jag Simon Emlan o Tobbe åkte till Malmö o mötte upp pappsen Jenny och Johan o därifrån åkte vi vidare till Köpenhamn. Gud va kul de va =) hann dock inte åka så många karuseller, de va så långa köer. men dom värsta hann vi med! sen blev de grillbufe o massa öl, mums. lägger upp foto snart...

Och i söndags var jag helt död!!
Puss hej

Bullar



Så här blev dom o fantaskt goda whoop whoop
Inte stolt över mig baby? hehe
Men det blev vaniljbullar i stället för de fattades lite grejor men de gör ju inget :P
Nu ska vi sätta på en film godnatt godnatt....

Sol sol

Shit va kul att så många läser min blogg, de trodde jag verkligen inte=) och skriver komentarer. men hur svarar man på dom? kan inte detta alls bra haha... men de kommer nog snart.

har solat med mammsen o emlan i dag o bruna har vi blivit :P sen har vi varit o handlat så att vi ska kunna baka kanelsnäckor o chokladbullar, mumsiii...  men får vänta lite för emlan färgar mammas hår o ska klippa henne oxå så jag passar på att skriva litta..

Hoppas verkligen de blir fint väder på lördag så vi kan åka till tivoli, de e ju min present till Simon så de blir kris annars.. blir ju inte så kul att åka dit där om de regnar. hoppas hoppas hoppas!

Tack madde gumman så snällt av dig <3   

<3

I dag fyller Simon år! Grattis baby=)
Tycker om dig sååå mycket!

saknar...

Saknar Simon så jag håller på att dö! tiden går så långsamt, vill bara sova tills fredag då han kommer hem... <3

I dag har jag O madde jobbat på som tusan så att vi kunde sluta tidigt så japp vi va hemma redan 1 i dag, så skönt.. La mig på gården o sola en stund men de va för varmt så jag gick in o la mig på soffan i stället hehe. gjorde mig sen iordning o stack till andy som var i hans föräldrars hus ute vid dala. När jag kom hade redan killarna lagat maten o grillat  så de va bara att börja äta, mmm så gott de va=) tack! Vi drack lite o snacka skit i några timmar sen blev jag så trött så jag körde hem så nu ligger jag här på soffan o skriver blogg=)

jobb

Vilken dag, sånt klydd de e på jobb! jag börjar bli så trött på de faktiskt men de e väl bara att stå ut. jag har ju 4 veckor semester att se fram emot i sommar. Shit va jag behöver det!
Ledig på torsdag i alla fall så jag hoppas de blir grillkväll hos andy på onsdag, de hade varit himlans mysigt =)
Sen på torsdagen ska jag sola om de blir fint väder, kanske ta en tripp till ikea för det känns som jag behöver en massa där hehe.


Nä nu ska jag och Chippo sova godnatt...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0