Fredags mys

Nu e bilen såld o vi fick mer än vad vi hoppats på, wiiiii =) precis när jag behövde pengar som mest, perfekt. Men gud jag saknar redan min fine bil hehe... aja har ju Simons nu som e mycket finare =)

Simon packar för fullt nu inför sin resa, fattar inte att de e på riktigt än. känns overkligt att jag ska bo här själv så länge o sova själv. hatar ju att sova själv! men jag e jätte glad för hans skull i alla fall de e ju trots allt hans drömresa.
Ni som inte vet o undrar så ska Simon o fyra andra kompisar först till Vietnam, vidare till Kambodja och slutligen till Thailand på två månader. Det kommer säkert vara hur roligt som helst.

Fredag i dag woohoo, Jag o Simon ska till Malmö o ha en myskväll. Det blir nog att vi äter på en mysig restaurang o kanske bio efter det. vi får se =)

Imorgon blir de ju fest med familjen Strand med massa mat o god efterrätt, mums.


bilen

Satte in bilen på annons igår o sen dess har folk ringt som galningar :S stackars Emlan, de e hon som har fått tagit alla samtalen. Ett par va o titta på bilen i dag o blev förtjusta direkt o paxa den tills i morron när vi ska ordna med papper o dylikt. Tror bestämmt att vi satte ett förlågt pris på bilen, men men de ska bli skönt med lite pengar plus ett problem mindre =)



Chippen


snö

Usch, snöstorm här i Trelleborg och de e så tråkigt! Jag e så trött på snö o kyla o vill ha sommar nu!!
Ska börja träna o banta nu så man vågar ta på sig bekini i sommar =)

I dag ska vi kolla på tapeter till vardagsrummet, ska ju börja renovera nu när Simon åker så ja har nått att göra så kanske tiden går fort=) De kommer bli så fint, hoppas jag.

puss


6 dagar

Har precis varit på arbetsförmedlingen på möte, äntligen börjar de hända nått. nu kan jag få praktik eller en utbildning =) har ju varit arbetslös så länge nu så man kan få lite hjälp. Ska bara höra med dom om utbildningar, vad de finns för några, kanske någon som passar mig.

Passade Emma igår <3, världens sötaste! De e så kul att va barnvakt=)





6 dagar tills Simon åker =( Så nu har vi haft myskväll varje dag bara för han ska åka, hyrt film o käkat massa gottis =)
Älskar dig finaste <3

Jag o Emlan va hos Emma i Svedala i lördags o de blev en väldigt rolig kväll=) haha


Kristall


Migrän.

Vaknade i morse med fruktansvärt ont i huvudet, gud jag trodde jag skulle dö. Kunde inte röra mig för då gjorde det ännu ondare så till slut fick mamma komma med värktabletter till mig. Tur hon va hemma! så sen blev de bättre=) Hon diskade all vår disk oxå som hon alltid gör när hon kommer hehe <3

de va en helt underbar födelsedag i lördags <3 Vi hade ju kalas för mig o Emlan hemma hos mamma o nästan hela släkten var där, så fullt hus =) De blev fest på kvällen sen utgång o de va riktigt kul! Fick fina presenter oxå <3
Kalas blir de i helgen oxå för mig o då kommer Simons familj, så i veckan ska de bakas massor... mmm chesecake.



Min Önskelista



* pengar
* fotoalbum
* singstarspel
* Nintendo Wiii
* böcker (Carolina Gynnings nya)
* filmer

Kan inte komma på mer nu =)


Hemmafru

Nu är de inte långt kvar till min älskling ska resa, typ 2 veckor o lite till =( Vi ska ha en fest för honom här hemma  den siste innan han åker och då kommer hans familj så de blir skoj.
 Jag hoppas bara att dom 2 månaderna kommer gå fort!! De kommer nog kännas värst i början o sen blir man väl van vid ensamheten...




Har sökt jobb nu i alla fall på hemtex o hoppas på att få de=) men de e nog många som sökt de så hoppas inte för mycket hehe... Men men jag trivs skit bra att gå hemma nu i alla fall, har haft att göra varje dag så de e kul.. En riktig hemmafru får jag säg att jag e =) 

Whoop whoop längtar till lördag =)





Älskar dig min kärlek <3



Dom Bästa <3


det va verkligen kul att träffa sina bästa vänner <3 Älskar er!! alltid lika kul har vi... Hoppas detta blir oftare detta året. Jag ska verkligen skärpa till mig med att hälsa på..
Snart 23 år, fy va dessa åren har gått snabbt! men ska bli en kul födelsedag med släkt o vänner =)









RSS 2.0