:)

Lille bror har blivit stor <3








PÅ FREDAG KOMMER ÄLSKLING!








Klar

Nu har jag inte skrivit något på länge o jag har verkligen ingen fantasi :S Vet inte vad jag ska skriva om alls o jag har inte tagit några foton på länge så de e trist. Jaja kan berätta lite vad som händer i mitt liv just nu. Jobbar mycket vilket e kul men jag e väldigt stressad nu o har varit de ett tag, när jag kommer hem från jobb fortsätter jag jobba här hemma med renoveringen men i dag e jag klar, NÄSTAN! Har lite till men de ser klart ut o de blev super fint! Så stolt över mig själv faktiskt hihi o min familj som hjälpt mig med allt. Igår bestod hela hemmet av byggdamm! Hata byggdam alltså, men har städat o städat så nu e de väl borta... De att jag stressar e att jag vill så gärna ha allt perfekt till Simon kommer hem <3 O de e inte mindre än en vecka kvar, woohoo :) Men jag gör ju allt detta för jag tycker de e kul o inte för att jag känner nått tvång.

Jag har tröst shoppat VÄLDIGT mycket på senaste oxå, men va fan de e jag värd ;) Varit ensam o väntat på min älskling i snart 2 månader nu, vilken flickvän va ;) ?

När jag möter nya människor o berättar om Simon o hans resa får jag höra av mest tjejer typ, gud, de hade jag aldrig accepterat eller nä de hade jag aldrig klarat. Vissa killar som jag möter säger så här typ, mmm o vad tror du han gör där då? precis som om jag va dum i huvudet o lättlurad!

Kan va rätt så jobbigt ibland men han gör som han vill, jag bestämmer inte över han o jag unnar verkligen han denna resan o dessutom e Simon en kille man kan lita på till 100%. 
Har vi klarat dessa 2 månaderna klarar vi allt <3 Kärleken e starkare än någonsin o jag ser allt bara positivt.
Men visst vissa dagar har varit pest! Men dom flesta har bara flytit på=)

I morgon blir de Ikea ;)

Puss godnatt


Lördag

Vet inte vad jag ska göra i kväll :S Jag e bakfull/trött men ändå uttråkad o vill hitta på nått men vet inte om jag orkar. Hmmm
Hade i alla fall skit kul igår med Camilla <3 Förfest hos mig o mellanfest hos Andreas o till sist hamna vi på A9 o drack drinkar o blev fulla haha :P 

Får se vad denna lördagkvällen blir till.... Puss



Kul :)

Min älskade Camilla kommer i morron woohoo så då blir de massa skit snack o vin ;)





Jag o Camilla i sommras <3

Kärlek

2 veckor och 3 dagar kvar tills älskling kommer hem <3 älskar dig massor!


Du o Jag för evigt <3



Jenny 30 år :)


Helgen

Jag va ju på Emlans praktik, Studio extreme i Fredags o fick färgat mitt hår o mycket riktigt blev de mörktbrunt o jag blev väldigt nöjd =) Nästa gång blir de massa ljusa slingor tänkte jag nu när de e vår o allt.

 

Lördagen blev de kalas för Jenny hemma hos mammsen o de började med massa god mat o slutade med singstar o drinkar o sedan gick vi till lycktan o drack lite till=) Väldigt kul! Foto kommer sen när jag fått dom av Emlan.

Söndag i dag o den började med att jag hjälpte mamma att städa efter gårdagens fest. Sen har jag varit ute o ätit med Simons familj <3 Det blev på lycktan o de va super god mat faktiskt med god efterätt :P
Efter det gick jag hem till Caroline där Felicia oxå var. Vi skulle kolla film men de blev mest massa snack o The holiday i bakrunden <3 ( Favorit filmen ) Super trevligt!


Hahah













Färga håret

Jobbat o sovit, de e väl hur min dag har varit i dag=) I morgon efter jobb ska jag till Emlans praktik o hon ska färga mitt hår. vet inte riktigt hur vi ska färga det i nu men vill igentligen göra nått kul med de men vi får se hur feg jag e. Kommer nog bli mörktbrunt som de brukar. Hittade en bild på Carolina Gynning med en fin hårfärg, blir kanske nått sånt =) 

Fiii fasiken va Ask o Colorama tjänar pengar på mig haha, trodde inte de skulle vara så dyrt att renovera men phuu jo. Fattiglapp snart :P (Igen)
Aja de blir fint i alla fall:)

3 veckor till Simon kommer hem wooohooo de kommer gå snabbt tror jag... Även om vissa dagar har varit fruktansvärt jobbiga =( Men då har han ringt så de har känns bättre. <3




Aj

När man inte mår bra o de e synd om en så e de väldigt farligt att ha en dator framför sig! Då kollar jag runder på klädes sidor o kan inte låta bli att beställa :S Men tröstar mig med att de e himlans billigt på HM:s hemsida! ;)

Förresten kolla in dessa bilderna: Aj Aj Aj!


               Men lite fint va det med ett hjärta på ögat =)

*

*~*~*~*~*~*~*~*~*

Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
inte finns här.

*~*~*~*~*~*~*~*~*


*

Snälla gode gud ge mig aldrig mer maginflensa!!!!!!!
Värsta helgen någonsin!
Tur man har sin familj säger jag bara.

Fikat med Andy idag i alla fall <3  


Orkar nog inte göra mer i dag, helt slut fortfarande.
Blir i alla fall jobb Ons, Tor o Fre sen e de helg o då blir de 30års fest för syster <3
Uppdaterar mer när jag blivit piggare....
puss




frisören

Va på Emlans skola igår o blev klippt, skönt att få bort dom slitna topparna. blev väldigt fint =) träffade Maddo oxå o Emlan klippte henne i en skit fin frissa! Efter det så blev de Shopping på Entré o jag handlade skor, smycke o underkläder.

Idag har jag varit o köpt en massa grejor till lägenheten så nu e de bara att sätta i gång igen.  Har även planterat om alla mina växter så nu e här jord över allt haha. Men ändå duktigt =)

Kanske blir de a9 i kväll woohoo, Madde fyller ju år i dag så känner att jag vill umgås med henne o hon ville till A9... skojit =)


                             Maddo



Här kommer även lite bilder när Emlan fixa min frisyer =)


Mega söta djur =)



Valp

Funderar på att skaffa en liten valp kompis till Chippen nu när man jobbar. Känns ju så hemskt att lämna han ensam! Men som tur e så brukar någon alltid kunna passa han för jag kan inte precis köra hem på rasterna nu som jag gjorde förr när jag jobba i Trelleborg. Tänk va roligt med en hund till =) Kollar på blocket hela tiden o man blir ju sjuuuuk av alla söta små valpar <3 Oh hur ska man kunna välja liksom?
Men måste prata med chefen först om de så klart ;) Fast jag vet va svaret e: vi väntar till vi flyttar till hus! Men om de e för Chippens skull kanske de går =)

Halva tiden har gått nu sen Simon åkte, bara 1 månad kvar. Bara o bara känns som ett år, minst!

Renoveringen går trögt för tillfället! Kan inte göra de själv o vi jobbar olika så de e svårt att hitta en dag då vi alla tre e lediga. Mammsen o syster måste ju hjälpa=) Plus att jag väntar på grejor som jag beställt o hoppas på att de kommer till helgen för då tänkte vi fortsätta! Känns som de e så mycket att göra och att jag inte kommer va klar till Simon kommer hem men de måste jag. Vill ju ha de perfekt då=)

Ska till Emlans skola i morgon o bli klippt o jag kommer antagligen träffa Maddo där <3 så himlans kul! Emlan ska klippa henne på eftermiddagen o mig på förmiddagen sen blir de nog Entré =)

Nä nu ska jag försöka sova, godnatt puss





Melodifestivalen

Anna Bergendahl
Jag e kär <3 Så jävla bra låt o gudomlig röst!





http://www.youtube.com/watch?v=O0qceQIbNoE





Ledig

Arg som fan e jag nu, trodde jag hade en bästaste kompis men nej. Nu finns man inte längre tydligen!
fattar inte hur man bara kan vara så, de finns väl en gräns för hur jävla tofflig man får va?
Men de e som vanligt man e ju van när de gäller dig...

Ledig i morgon, skönt =) Ska gå i stan med Jenny o kanske shoppa lite. Sen får man väl se vad man hittar poo :P

Filmtajm puss hej


Lördags bilder


Jag, Emlan o Paulina i Lördags innan jag drog vidare till Malena på fest o dom drog till Hanna på fest. Stal dessa bilder från Paulina, hoppas de va ok =) hihi... har ju ingen egen kamera för tillfället.




RSS 2.0