Min Älskling <3


1 advent

Vilken mysig dag de blev igår, först blev de städning o lite julpynt här hemma. Sen mötte vi upp dom andra i stan på julskyltningen. Hungriga va vi så vi åt Langos^^Fan va gott de va=) Efter de blev de glögg o Lussekisar sen gick vi alla hem till Emlan o Tobbe o kolla på en skräckis som inte va allt för bra hehe.. Men mysigt va de. Nu vill jag verkligen ut o åka pulka, wiiihooo.. Vi ska göra de i veckan!!
Fint va de i parken oxå :)

Lördag

Snart ska vi ner till stan o handla lite, måste hitta en present till lille Milo som vi ska på kalas till sen...
I kväll ska jag, Simon, Emlan, Tobbe, Paulina o Jonte ut o äta o kanske blir de bowling efter de eller nått =D Kuliiit!
Så ser vår dag ut
Tja

Linas matkasse

Vi har beställt Linas matkasse nu så i Måndags kom en stor kasse med massa mat för hela veckan hem till dörren med recept o allt. Jätte goda maträtter e de oxå o lite annorlunda. Hur bra som helst o inte allt för dyrt! Kommer få hem mat varannan vecka nu, toppen =) Lite tips till dom lite lata o fantasilösa som oss heheh.....

Frisyr Övning

Liiiiiiiiiiiite krullig först hahahahah

Japps

Hej! I dag har jag varit på Emlans skola hela dagen, hon har tränat på frisyrer på mig. Hon ska ju ha mig på provet med fest frisyr plus bröllops frisyr. Spännande ^^ Har tagit foton men sätter in dom i morgon, e helt slut nu!

Godnatti

Pyssel

Har suttit o klistrat in foto i album i kväll o kollat på Idol samtidigt :O) Mammi kom oxå en runda o åt paj med oss. De blev en hallonpaj, super god.... Nu ska jag gå o föna håret sen blir de bingen för min del. Godnatt

Fredag

Godmorgon! Fredag i dag o jag e ledig =) Ska inte göra allt för mycket, fixa o dona litta här hemma o bara ta de lugnt, skönt.
Jobbar sen hela helgen. Har ju fått ett vikariat på 75 % så jävla skönt att inte jobba så mycket. Tycker detta e helt perfekt, trivs super bra på jobbet. Men lite tråkigt att alltid jobba varannan helg, hade ju räckt med var tredje heheh men men...
Tänkte baka idag oxå förresten, en bärpaj :) nam nam-....

Fars dag <3 Lillebror fick mest uppmärksamhet som vanligt =)


Foto från i Lördags! Bowling o A9


Tjo

Den 28 Februari reser vi till Thailand o kommer hem den 21 Mars! Nu känns de på riktigt o jag längtar ihjäl mig =) Snacka om att jag ska shoppa på MBK!!

Onsdag

Väntar just nu på min älskling ska komma hem från jubb, sen blir de att laga spagetti o köttfärsås. Jaa de händer inte allt för mycket idag.. Har i alla fall sovmorgon i morgon så de e himmelriket :D Ska bli gutt!



Thailand!

Fy fan va jag längtar, jag o älsklingen ska hit i februari :) 3 veckor ska vi steka i solen, bada i turkost vatten o självklart shoppa en massa ;)

Favoriten

http://www.youtube.com/watch?v=9wceKiDBjFM&feature=related

A9


Nu ska vi till A9 o käka, mums =)













^^





<----------------               Så jävla snygg hårfärg jag har på denna bilden ! Vill ha.

Helg ^^

Härligt med helg! Igår kollade jag o älsklingen på idol o åt suchi hehe har blivit helt besatt av suchi! Så jevla gott! Blev en mysig fredags kväll i alla fall.

I dag har jag varit hos optikern o kollat ut glasögon, så sjukt svårt att välja! Har med mig en massa hem så får prova här lite o se vilka jag väljer, men tror inte de blir nån av dom :S Men ska bli skönt att ha glasögon typ på kvällarna o inte alltid bara ha linser....

Har även varat på Agdas idag o hittade ett par silvriga ljusstakar :)
Ikväll blir de kanske bio ^^ Men känns inte som där e nån jätte bra film o kolla på. E lite sugen på den facebook filmen, The social network =)


Blixt

Hade planer på att shoppa i dag med mammsen i stan för jag skulle inte börja jobba fören 15.30 men dom ringde från jobb precis o sa att jag skulle komma redan 11.30. Så lite kaffe nu sen i väg till bussen. =)
Skulle ha fotat Zion i dag oxå. Måste köpa mig en bra blixt bara.... Vill verkligen ha en NU! Ohh varför e allt så sjukt dyrt till kamera?!

Mot jobb

Ska snart ta bussen till jubb, jihaa... Segt de e o jobba kväll, man bara går o väntar tills de e dags... Har i alla fall fått städat lite i dag!
Nu har jag flyttat alla mina foton o filmer till en hårddisk för jag ska lämna in min dator på lagning. Eller får nog en helt ny tror jag. Allt e typ fel på den så inte lönt o laga tycker ja! Hade i alla fall 6000 foton =) Tänk om alla skulle råka försvinna, hade blivit helt knäckt ju! Ska framkalla fler foton snart oxå.
Har förstorat några foton på Chippen i svart vita som jag ska köpa ramar till. Kommer nog bli fint på väggen tror jag =) Nä nu får jag gå..








Lite bilder från helgen


<3

I DAG KOMMER LISA <3

Skräck

Sitter just nu o väntar på min sötnos Paulina som kommer med suchi till oss, mummms =)
Sen kommer Emlan oxå o då ska vi kolla på skräckisar :P
Sen får jag sova själv för Simon e i Varberg o jobbar hela helgen=(
Saknar verkligen min prins!! Fan va rädd jag kommer va när jag ska lägga mig :S










Ny header....

Så nu får min blogg se ut så här, va tycks? Emlan har hjälpt mig i dag att fixa den =)
Ska snart köra till Malmö SJÄLV!! Hatar att köra i Malmö, jag nästan vägrar men idag blev jag tvungen.. Men kör bara till Mobilia o hämtar upp Simon där. Jag e en riktig mes när de gäller sånt :P

Har hunnit sola i dag oxå, guttsi!

 






Opps

Kanske får skriva lite blogg =) De har hänt så mycket på sistonde så har inte haft tid känns de som.

De blev tjej middag med Caroline, Felicia o Louise i Fredags o vi åt suchi, drack vin lyssna på musik o hade jätte trevligt =) Tyvärr följde jag inte med ut sen för jag blev trött.

Lördags va de ju Halloween fest! Riktigt roligt o lyckat blev de :) Sen blev de ju Kräm på natten som faktiskt oxå va kul :P

Ska till Ikea i dag o shoppa :) Men mest längtar jag efter köttbullarna där hehe...

Shit va jag e kaffesugen o här e ingen mjölk hemma, fan de värsta jag vet!!! Måste gå o handla nu

Puss hej 






RSS 2.0