ZZZZ

Jag e så trött på mig själv!


=)

Idag e de Onsdag o jag ska jobba kvällspass o tänkte ta med mig Gooshy till jobb! Undra hur de kommer gå att både jobba o ha koll på henne :) Men har lovat diii gammle att hon ska få följa med så....
Annars har jag bara druckit kaffe o betalat äckel räkningar idag! Hatar att betala räkningar!!


Heeeeej!

Guuud va längesen jag skrev i bloggen hahah men har haft lite semester från den ^^  Ialla fall idag har jag varit hos Emlan o färgat håret! RÖTT! Jappp jag har blitt en röötopp med en ljus effektslinga :) de va igentligen meningen att jag skulle färga de ljusbrunt men mitt i allt ändrade jag mig. Fint blev de i alla fall men känns så ovant hehe... Kul med lite förändring nu när de e höst o sånt tråkigt...
Sen ikväll har jag lekt med Emlan o Paulina. Vi har alltid så mycket att prata om för vi kan fortsätta snacka i evigheter :) Trevligt trevligt.... Mycket som händer i denna hulla :)




Biomyyys

Igår va jag på bio med Emlan, Paulina o Amanda o såg Bridesmaids. Skit bra va den o jävligt rolig =) roligaste filmen på länge!
Innan bion så körde vi till Malmö o gick runder där lite, de va ju fint väder så de va mysigt...


The roommate!

Igår bestämmde vi oss för att äta kräftor, vi blev akut sugna på de o gjorde oss en egen liten kräftskiva, Skit mysigt va de o goooooott.
Efter de kollade vi på filmen The roommate som va jätte bra :)



Chippen & Gooshy

Shit vilket zoo de har blivit här hemma, trodde inte de kunde bli så stor skillnad på en eller två hundar hahah. Men kul e de!



Redigering......




Maddo va hos mig i helgen


Lillasyster


Chippen har fått en lillasyster visst :) Men har inte bestämt nått namn till henne än! Skit svårt! Förslag?? :)



RSS 2.0