Äntligen ett blogg inlägg!

Gud denna veckan har kännts som ett år fast vi verkligen har haft fullt upp. Helgen var fullspäckad med vänner, fest, packning, middag, barnpassning men nu e vi äntligen klara med packningen o ska snart ge oss iväg :) Till 30 graders värme.....
Hopppas ni har de bra här hemma, see ya!
;)



Shabby chic

Håller just nu på att hjälpa Mammi o måla om hennes sovrum :) Älskar hennes lägenhet, hon har shabby chic. Det ska lätt vi oxå ha när vi flyttar till hus om jag får bestämma :P Ska ta lite foton här nästa gång o visa, har inte med kameran idag.




Visning

Vi ska på visning på söndag på ett jätte fint hus :) ¨Både jag o Simon vill jätte gärna ha det om de e som på bilderna vill säga :P Spännande ^^ Men lite störigt att vi hittade det nu precis när vi ska åka! Men de kanske löser sig ;)

De händer inte så mycket just nu för jag jobbar hela tiden, jobbar mycket kväll så hinner inte umgås med nån :( Alla jobbar ju på dagarna. Jag sov faktiskt hos mammi i natt för vi satt o snackade om allt mellan himmel o jord hela natten så sen orkade jag inte gå hem. Jag har världens bästa mamma <3

Simon har ju åkt till Jönköping igen, han var hemma i helgen som tur va <3 Saknar han!

Nu ska jag sätta på en film, de blir antingen Burlesque eller the social network. Hmmm kan inte bestämma mig :P Blir nog Burlesque.
Japp Natti natti


Snart

Måndag idag och exakt en vecka tills vi åker till Thailand. Nu tror jag vi har fixat allt som behövs för att åka, de e bara packningen kvar. De blir nog de svåraste :S Man ska ju helst packa så lite som möjligt så man kan shoppa mer men hur lätt e de o packa lite? Jag vill ha med så mycket kläder o grejor. De kommer nog lösa sig=) Nervös? Ja men de har jag varit länge haha. Jag va mer nervös för en månad sen. Nu när vi fixat allt som ska, typ pass, biljetter, försäkring, växla pengar mm känns de bra. Jag vill bara åka NUUUU :P


Min älskade Lillebror


Sommarbild med en god drink, mmmm längtar ;)


En utflykt <3










Va tycks om min nya tavla? :)


Fredagsmys

Jag o Mammi hade en hel dag igår då vi började på Ikea o shoppa :) Sen va vi hemma hos mig o lagade mat tills Simon kom hem. Det blev en fläskfilegryta med stekta championer o creme fraich. Till de ris o sallad plus solros bröd som jag baka. De va himlans gott! Jag gjorde även negerbullar som inte blev allt för runda men väldigt goda.




*


Pappsen jag o Emlan


Tisdag


Imorse kom mammsen hit med bullar så vi käkade en god frukost. Efter hon gick så har jag haft damp typ, städat putsat fönster o tvättat. Jag har sån energi o de e inte allt för ofta jag får det o tycker de e kul o städa. Fast de inte behövdes städas här hemma så har jag städat om allt, älskar när de e kliniskt rent ;) Ikväll ska jag, mammsen o Emlan ha filmkväll. Tycker de e rätt skönt att va själv hemma hahah för Simon e ju i Jönköping nu o jobbar.
Jag har varit inne på HMs hemsida o beställt litta, lite till resan.









Min Älskling <3


Alla <3 dag

Igår kväll när jag kom hem hade älsklingen tänt massa ljus o dukat upp med ostbricka <3 O lägenheten var storstädat. Fan va glad jag blev, o så himla mysigt va de.

Min man e den bästa <3


pilatesboll

Denna helgen blir de jobb för mig och nästa oxå. Himla tråkigt men bra för träningen :) När jag jobbar helg äter jag inte massa gott plus dricker inget vilket jag säkert gjort om jag varit ledig! Nu e de snart bara 2 veckor kvar tills vi åker gahhhh super nervös men samtigt lycklig :)  Simon åker i väg till Jönköping med jobb på Söndag o kommer nog inte hem fören vi åker, snyft =( Två veckor själv hemma e inte skoj, hoppas mina vänner kommer hit o håller mig sällskap;)

Nu ska jag träna här hemma. Simon har köpt en pilatesboll till mig :)


*


Tittar hus

Ja jag o älsklingen håller på att leta hus :) Jag vill ha ett jätte strot hus hehe... O vi vill bo vid havet <3 livet e underbart <3





^^

Igår efter träningen bjöd Paulina mig o Emlan på taccos :) Skit gott va de sen kolla vi på film, Dagboken. En himla bra kärleksfilm. 



*


Twilight

Börjar inte förren 15.30 i dag, så skönt med sovmorgon när man fortfarande e lite halvseg! igår tog vi de bara lugnt o sov typ halva dagen. Jag hatar att man slösar bort en hel dag för att man e bakfull!! Men de e ändå rätt mysigt att bara ligga i soffan en hel dag med täcke :)

Läser just nu Twilight böckerna! Shit va beroende man blir av dom hehe.. Sjukt bra e dom i alla fall o jag rekomenderar alla att läsa dom om de inte redan e gjort :) jag e nu på den andra boken så e glad att jag har två till efter det.


Kärlek


Fest

Det blev en riktig kul dag igår. Först va vi på två kalas på dagen. Sandras min kusin som fyllde 25 år började vi hos sen till Zions 1 års kalas =) På kvällen samlades vi hos oss o förfesta. De blev utgång till Kräm o vi hade jätte kul hela kvällen :) Lite bilder från förfesten!



Undra vad jag o Emlan håller på med här hahaha









 


Hos Jenny idag <3



Kalas

Nu ska jag ut med Chippo en runda sen ska jag köra hem till Jenny för jag ska hjälpa henne att baka idag. Zion har ju 1 års kalas i morgon :) Lilla Lillebror fyller ett år redan <3 Kommer ta med kameran o fota lite, känns som jag inte har några foto längre o jag e så dålig på att ta med kameran nuförtiden.

Senare blir de gymmet med Paulina. I Kväll blir de mys med älskling tror jag, hyra filmer o äta naturgodis :) Tänkte laga Thaigryta i dag. Den e himlans god!! Kanske lägger ut receptet om nån e intresserad? :)

 


Inget för mig

Vi har precis ätit min favorit rätt taccos, älskar verkligen taccos =) fast man har ätit de miljontals gånger e de lika gott varje gång.

Jag har ju slutat med gi i dag, tycker inte de funka på mig :P haha så länge gav jag de en chans. Men Simon fortsätter o de funkar verkligen på honom, han har gott ner 4 kilo sen Söndags!! och jag 0! Därför det stör mig som fan haha... de e ju all vätska som man tappar om man håller sig till de man får äta, därför man går ner så mycket. Aja jag ska fortsätta träna, har just nu sån träningsverk i benen så jag knappt kan gå. Att komma upp för trapporna e ett helt projekt!

 


*

Igår va Emlan hemma hos mig.




Tisdag

Idag efter jobb körde jag hem till mammsen som va barnvakt till zion så jag lekte med han ett tag sen blev de gymmet med Paulina. Kunde knappt gå upp för trapporna när jag kom hem sen :S men skönt med hård träning!
Imorgon e jag ledig så då ska jag o Caroline träna tidigt på morgonen (10.00) heheh sen ska vi äta en smarrig frukost :)
Sen får jag se vad jag hittar på.....



RSS 2.0