:S

Idag e de verkligen inte min dag. Jag e så trött plus på dåligt humör o har varit de sen jag vaknade :S Blev akut sugen på GODIS för en stund sen så jag gick ner till stan o köpte naturgodis, känns liiiite bättre =) Gick oxå in www.laredoute.se o beställde en klänning o ett par jeans. Hmmmmmmm, hoppas man e lite piggare i morgon!


GI-metoden

Nu har jag o Simon börjat med GI-metoden här hemma heheh... Helt seriösa e vi oxå! De ska va det bästa att gå ner i vikt. Simon e dock inte ute efter att gå ner i vikt, han tror bara att de e bra för kroppen utan alla kolhydrater som man stoppar i sig. Men jag tackar inte nej till att tappa kilo ;) Tycker de e väldigt svårt när man inte kan äta mackor eller knäckebröd bara. Men till frukost i dag åt jag A-fil med kanel. Sen finns där ju massor av goda recept med GI på nätet.



Klipp

Jag e så sugen på att klippa lugg, tycker verkligen de e snyggt på andra men vet inte riktigt på mig själv! Får se vad jag gör. Jag ska i alla fall snart göra massa ljusa slingor i håret innan Thailand.


Bästisar <3

Tycker det e så himla kul att chippen o Putte e bästa vänner <3 Chippen låter till o med Putte knapra på hans ben, naw heheh... Varje dag när vi kommer hem o öppnar dörren för Putte så blir dom så himla glada att se varandra o börjar jaga varandra o Putte brukar alltid rida runder på Chippen hahaha... Önskar att jag nån gång hinner ta ett foto men har aldrig kameran i närheten när de händer ! Jag har världens tamaste fågel <3


Lyx

Har precis kommit hem från stan o e helt slut nu, de tar på krafterna :P Köpte 2 par skor plus ett linne idag så nu har jag ångest =( Jag handlar hela tiden nu men har verkligen inte råd med de nu egentligen i med vi reser om en månad, EN MÅNAD idag =) Igår satt jag o Simon o bokade värsta lyxhotell i Bangkok som vi ska bo i första natten. Sjukt fint! Kan knappt föreställa mig där i poolen på taket med en drink ;) Guttans säger jag bara!

Nu ska jag äta Puss

trevlig helg ^^


*


Skulle egentligen varit ledig i dag men NEJ de fick man visst inte. Mobilen började ringa halv 7 i morse :S Tydligen väldigt kris på jobb, finns ingen personal!

Nu e jag hemma o jag har hunnit med ett träningspass i dag oxå. Sjukt va duktiga vi e hehe =)

Imorgon ska jag träffa jenny o Zion o vi ska gå i stan o shoppa <3

Nu blir de en runda med Chippo sen sängen. E helt slut, pust.


Snygg Outfit :)


hahah Simon ville visa vad han har på sig när han jobbar så de va bara på med grejorna. Blä va tungt o smutsigt :P Inte nått vidare snyggt heller ;) Om ni undrar så e han ställningsbyggare.



Längtar


Jag, Älsklingen o Chippen va ute o gick en runda efter jobb i de fina vädret. Kallt men härligt! Längtar riktigt mycket till våren nu när man kan gå långrundor o fota :)




 


Träningskort köpt!

Jag o Paulina va o träna i dag så jag köpte mig ett årskort wihooo =) Lika bra ju ;)
Jag va jävulskt nära på att sluta röka i dag oxå men bilen svängde in på statoil i morse ändå, fast jag hade bestämt mig för att inte köpa några cigg! Hmmm ska ialla fall köpa nikotinplåster så jag har de nästa gång jag bestämmer mig för att sluta. Då hade jag nog vågat köra till jobb utan cigg :P
Nu ska jag in o kolla träningskläder på nätet. Någon som vet en bra sida man kan beställa från?

 




Smycke

Smyckena jag fick i födelsedagspresent :)

Från Mammi, örhänge, klocka, halsband.



Från Paulina, örhänge, ring.



Från Emlan, armband, halsband, ring.



Helgen

Nu har Maddo o Lukas åkt hem =( Lite tråkigt faktiskt! Men vi har haft de super mysigt i helgen. Igår fixa Emlan Maddos hår hela dagen typ så jag va barnvakt till Lukas, vi gick istan o shoppa under tiden o sen gick vi alla hem till mamma o åt middag. På kvällen va vi hos mig o drack vin o prata massa roliga minnen :)
Idag började vi med att äta frukostbufe på Systrar o bönor sen gick vi i stan o shoppa lite till, sen har var vi bara varit hemma o tagit de lugnt.




Fredag

Har precis vilat en stund efter jobb o nu väntar jag på att Paulina ska sluta jobba så vi kan gå ner o träna :) Just nu känner jag bara mig helt seg o trött i kroppen så får se hur de går o träna. Vet absolut inte vad jag ska göra i kväll, känns sjukt längesen jag inte hade nått planerat! Har alltid annars fullt med planer hela helgen. Imorgon kommer i alla fall Maddo o Lukas <3 Ska bli så kul! På kvällen blir de filmmys :)

Ska dricka massa kaffe nu så man kanske kan piggna till!!??


Vi



Torsdag

Idag har de inte hänt mycket. Efter jobbet gick jag i stan en runda med mina systrar sen gick vi ner till salongen där Emlan jobbar o drack kaffe. Nu sitter jag här med min kära sambo o dricker kaffe ;P Måste snart lägga mig för ska ju upp tidigt i morron igen, bläää.

Förresten har Emlan 20% rabatt nu på allt, klippng färgning, ja ni vet. Passa på ^^ Och hon är på Studio Extreme i Trelleborg! Världens duktigaste frisör <3





Badat

Känner mig som en ny människa nu när man har varit på badhuset =) Jag har varit där med Mamma o Emlan. Vi bada jacuzzi, basta, simma o åkte rucshkana o de va sjukt skönt o rooolit :P




:O)

Nyss kommit hem från jobbet o mår inte speciellt bra i dag, mår illa :S Plus ont som fan i kroppen haha. Ska faktiskt snart gå o lägga mig. Imorgon ska vi till badhuset o simma :) Ska bli super skönt! Aja mer om de i  morron, sov gott ;)


Aj aj

OMG vilken jävla träningsvärk jag har idag! Så de va en väldigt bra träning =) Tyckte jätte mycket om att träna där men riktigt dåligt att man bara kan köpa årskort?! Så nu vet jag inte vad jag ska göra, vet att jag absolut inte kommer utnyttja de i ett år så känns onödigt att köpa det, men samtidigt vill jag träna där med Caroline.


Mitt kalas




Träna!

Idag ska jag börja träna (Igen) hahah! Jag ska träna med Caroline på 24seven. Wiiie spännande o se hur där e o träna! Hoppas nu jag kan skärpa mig o inte ge upp efter ett tag hehe.



Mina presenter

Objektiv
* Pengar
* Presentkort Gina
* Twilight böckerna
* Vin
* Tröjor
* Smycken
* Olja/vinäger spray
* Duchcreme

Jag e så himla glad för allt <3 Måste verkligen börja fota nu när jag har så mycket grejor till kameran =) Snart börjar foto kursen igen o då ska vi va mycket ute o fota! Hoppas man lär sig massor för jag tycker verkligen de e super svårt!


Skulle göra tårtor ju o de gick ju bra, eller?!

Till slut blev den okej i alla fall, inte trodde jag de skulle va så svårt att göra tårtor själv. Jag har ju alltid bagaren Emaln som hjälper mig med sånt annars hahaha



Simon va gullig som fixade rosen <3 Plus en gris!








I DAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG; HURRA HURRA HURRA :)

 


Ostbricka

Gud va kul de va o göra Sushi igår o lätt gick det! Inte alls så svårt som man tror.  dom blev hur goda som helst =) Det ska jag absolut göra fler gånger, I love sushi!
På tal om de ska jag o Simon snart köra o handla Sushi till middag  hahaha, nej men de va faktiskt han som ville ha det idag o jag tackar inte nej :)

Det blev A9 för vår del sen, vi drack några sjukt goda drinkar där men kommer inte ihåg vad dom heter o så glömde jag fota dom =(
I kväll ska jag o älsklingen ha myskväll (ovanligt :P) med ostbricka o tappas o massa gott. Vi skulle egentligen gå på bio men vi ångrade oss, så vi kör ner o hyr film i stället, mysigare att ligga o soffan med täcke!
Måste hinna med o baka i kväll oxå, ska ju ha lite kalas för mig i morgon för jag blir ju gammal!
Puss hej!




*









:P

Ska snart gå o göra mig iordning för ikväll ska jag till Caroline. Vi e ett gäng tjejer som ska laga sushi ;) Ska bli skit gott hoppas jag! Sen får vi väl se vad som händer, kanske puben? Man vet aldrig med massa vin o brudar ;)
Jag vet i alla fall att jag e sjukt sugen på vin just nu!
Ha en trevlig helg allesammans !


Robyn!



Grymt bra låt!!!


Flygrädd?

Skönt de va o va ledig i dag o jag har hunnit med en hel del oxå, jag har städat, fixat pass, handlat, bakat, lagat mat, ätit o nu ska jag snart till Emlan o spela Wii :)

Usch har redan lite panik inför Thailand, tror jag e väldigt flygrädd!!! Har redan haft typ 5 mardrömmar om de plus att jag drömmer att jag glömt packa med hälften! Imorse när jag vakna började jag rabbla upp allt jag ska ha med mig direkt, gaah! Sen tänkte jag efter lite o insåg att jag e knäpp hahah. Har ju trorts allt 1 1/2 månad på mig o förbereda :P

Just nu läser jag Kenzas o Tyras bloggar för dom e ju i Thailand. Så då kan man inte annat än längta ihjäl sig dit!

Men jag förstår inte hur man ska orkar sitta i ett flygplan så länge??? Kommer inte riktigt ihåg men har för mig att de e 16 timmar dit :S UTAN ATT RÖKA! Jag ska proppa i mig en massa sömntabletter så jag sover under hela resan hahahah!

Detta flyget ska vi ta Qatar Airways.


Ångest

Jobba, kom hem, laga mat, åt, somna :S Vakna för en stund sen!! Ångest!

Tur jag e ledig i morgon :) Ska städa då för på Torsdag kommer de folk o värderar vårt hem whoop whoop, spännande ;)

Nu ska jag dricka en god kopp varm choklad från vår nya espressomaskin, mums !


Chippen & Simon


Måndag!

Jag o älsklingen har precis varit på citygross o handlat mat, fyndade faktiskt fem böcker där på bokrean ehe... Älskar böcker!
Hämtade ett paket från HM i dag oxå, ;)




Elyseé

 Hela familjen va o åt fondue på Elyseé igår kväll, de va jätte gott men väldigt trångt o klöddigt när man e så många! Jag fick några födelsedags presenter i förväg, pengar o skit fina smycken =) Efter vi hade ätit o sånt gick jag, mina systrar o våra män vidare på pubrunda:) De e verkligen mysigt i Malmö på kvällarna!












Mat

Igår bjöd vi hem Simons mamma o hennes man på middag. Vi åt nog 1 miljon kalorier var för allt va så sjukt onyttigt, men jävligt gott! Förrätten blev stekta jätte räkor i saffran o curry, creme fraiche blandat med vällagrad ost, på en bit bagutte från ugnen.




Huvudrätten blev världens godaste skaldjurssoppa med vitlöksbaguetter. Men glömde tyvärr fota den .


Efterrätten blev vit chokladpannakotta med hallon på.



Till råga på allt hade Simon bakat en vit chokladkladdkaka till Kaffet. Kan säga att jag var väldigt nära på att spy sen! Men efter allt ätandet så kollade vi på Avatar =)
Härligt med Fredag!





Fira

Orkade inte lägga upp bilderna från nyår här så dom kom upp på fb i stället :P
Firade Emlan igår som fyllde 26 år wooohooo, kan inte fatta att hon blivit 26 redan. Ohhhhhhhhh Jag fyller snart 24!!!!!! Kan jag ännu mindre fatta!! Har aldrig haft sån ångest över att fylla år som nu, jag vill inte bli gammal =( Får väl acceptera att man blir en gammeltacka :P
På lördag ska i alla fall hela familjen ut o äta för att fira mig, Emlan o Farmor som fyller år nu i Januari.


Juldagen


*


RSS 2.0