Lördagsbilder




Lördag

Idag ska jag, Simon, Emlan, Tobbe, Paulina o Jonte till Sankt Marcus vinkällare o äta :) Ska bli skit mysigt o gott ^^

Efter de möter vi upp några till på Big Bowl o bowlar litta. Vi drar nog till Trellehulla igen sen o förfestar o sen sticker ut eller blir de kanske utgång i Malmö, vi får se ;)
Först blir de lite solning o en sväng till frissan, najs!
Ha en bra helg <3


förlovning <3


MBK

Igår va jag o Simon ute o svira på Khao san road o vi hade sjukt roligt =) Vi åkte tuk tuk överallt oxå. Dom e sjukt galna i trafiken o har inget tålamod som dom kör sick sack mellan alla bilar o de går riktigt fort! Men kul e de=)
Vårt hotell e så himla fint o vi bor på 56e våningen. Riktigt häftig känsla att stå på balkongen! Ikväll ska vi upp på högsta våningen o äta på den resturangen som är världens högsta. Man måste ha fin kläder o fin skor hahah så vi får köpa de idag. Vi har faktiskt varit hos skräddaren o fått var sett par byxor uppsydda oxå :) Nu ska vi i alla fall åka till Mbk o shoppa.
Åker hem imorgon, buhhhuuuuuuuuuu!

Lite blandat....


*


Bangkok

Idag har vi varit o paddlat kanot igrottor o kan saga att de verkligen e natt av de haftigaste jag gjort i mitt liv! Fy fan va fint! Langtar tills vi ska visa alla foto for er dar hemma. Ingenting gar att beskriva haha. I Morgon aker vi till Bangkok, 12 timmars bussresa!!!!!! Not so funny!!! Hatar bussreor nu hahah. Men ska bli kul att komma dit. Sen e de inte manga dagar kvar=( Johanna o Jimmy akte hem igar sa de e lite trakigt... Fan va jag alskar Thailand men de ska bli skont att komma hem, saknar familj o vanner sjukt mycket!
See ya


I did it!

Yes jag vagade aka linbana o jag e sa himla glad for de =) Sa javla haftigt o roligt o jag e allt lite stolt . Igar shoppade jag o Johanna, vi gick runder pa massa gigantiska marknader. Men man blir helt slut i huvudet av att shoppa har. Dom nastan drar i en o vill man ska handla hela tiden o vi bara prutar som fan. Men kul e de! Har e ett jattestort kopcentrum oxa som vi ska till imorgon. De e fyra stora byggnader med 3-4 vaningar. Jag gick in en svang i den ena byggnaden idag sjalv for Simon vagrade folja med sa han gick hem o jag vagade knappt ga nan stans for man blir helt vilse. Sen nar jag skulle ga hem igen gick jag saklart helt at helvete igen!! Jag har fan inget lokalsinne! Blir sa arg pa mig sjalv hahah. PUSSS saknar er dar hemma <3


Patong

Hej nu e vi i Patong som ligger i Phuket. Har e verkligen haftigt! Bor bredvid Bangla road. Har kryllar de av strippklubbar, ping pong shower o massa disco o vanliga nattklubbar. Aven massa shemales finns har o gor shower. Vi va ute i Lordags med Jimmy o Johanna o festa litta, de va kul =) Annars sa bor vi riktigt lyxit nu sa vi stannar lite langre. Aker nog till Bangkok pa Fredag.
Igar va vi pa varldens roligaste badland dar Jimmy o Johanna bor.
Ni kan nog inte tro mig men idag ska vi 4  aka linbana!!! Varldens fegaste som jag e vet jag inte hur de ska ga till men har blivit tvingad! =) Jag hoppas verkligen pa att jag ska vaga!
Hor av mig hur de gick PUSSSSSSS


Phi Phi

Nu har vi spenderat tva dagar har pa Phi Phi. Har e verkligen valdigt fint o vi har hunnit med en snorkeltur =) Fan va haftigt de e att snorkla! Love it.... Imorgon aker vi till Patong dar vi ska traffa Jimmy o Johanna =) Vi har bokat rum pa ett super fint hotell dar. Just nu bor vi i en ratt skabbig bungalow, de anda som var ledigt har pa Phi Phi sa de finns valdigt manga turister! Har e sjukt manga skit sota kattungar overallt heheh... Pa dom andra stallena har dar varit mest hundar overallt.  
Btw, jag e helt beroende av coconut shakes!! Sa sjukt gott....
nu sitter vi pa ett internetkafe o har precis atit o nu ska vi ga o kopa coconutkakor ... PUSS <3


New heaven in Koh Tao


Aow Nang foto


Hello

Det blev ingen batur for oss i dag for de va molnigt ute i morse sa vi skot fram den till i morgon. Men de har varit stralande sol idag i alla fall sa vi har legat o stekt vid poolen. Vi har aven varit o letat apor hehe men dom hade gatt o gomt sig =( Sen har jag fatt manikyr, very najs! Simon har varit pa apoteket o fick en kur pencilin sa hoppas nu att de gar over. Han kanner sig trott o konstant matt, sa han har inte atit sa mycket. Men de e en bakteri han har fatt o de pa apoteket sa att han skulle ma bra i morgon.


Aow-Nang

Nu har vi kommit till Aow Nang. Har verkar verkligen vara toppen. Vi har hunnit ga ut o ata och shoppat nu i kvall. Har e verkligen mycket att handla! =) I morgon bitta ska vi ut pa en batur som ska vara riktigt fint o Simon mar battre nu i alla fall, skont!!! Hinner inte skriva sa mycket mer nu, skulle mest visa att vi lever =) PUSSSSSS 


Ensam kväll!

Hello nu e de kväll här o jag har precis kommit hem igen till älsklingen. De blev att jag fick gå ut o äta själv ändå men ja de gick ju bra, fick fel mat o lite så men de löste sig :D Sen när jag hade ätit gcik jag på shopping runda, köpte två jätte söta klänningar plus lite smycke.

Simon gick iväg en runda innan o skulle boka hotell o kom tillbaka med en bikini till mig som han hade varit o köpt fast han mådde så dåligt <3 Sötisen!!
I alla fall, när jag skulle gå hem igen nu ikväll så stannade en thailändare med en moppe o fråga om jag ville ha skjuts o jag tacka ja o vi kom helt åt helvete vilse för jag hittade inte riktigt hahaha men snäll som han va körde han mig hela vägen tillbaka. Liiiite läskigt va de!


Foto


Sjuk

Idag har vi inte gjort så mycket för Simon ligger i sängen o e dålig stackarn =( Han åt nog nått igår som inte va bra. Vi skulle egentligen hyrt varsin moppe o kört runt på än idag men vi får göra de en annan dag i stället. Jag har badat o solat hela dagen o bara tagit de lugnt. Riktigt skönt =) Vet inte om de blir snorkelturen imorgon i med Simon e dålig men jag hoppas verkligen att de blir. Vi snorklade igår o de va riktigt kul :P Men inte helt lätt.

Btw, de e riktigt ös här på kvällarna, Resturangerna e fulla med folk o musik o alla står o dansar på stranden. O alla har varsin Buckets i handen ;)
Nu e jag vrålhungrig o hoppas på att inte få gå ut o äta själv idag :P


En kvällsbild


Nang yuan

Idag ska vi ta en båttaxi till Nang yuan som är en liten ö en liten bit härifrån. Där ska Simon lära mig snorkla lite så jag e redo för den riktiga snorkelturen sen :) Tänkte oxå gå o få en ansiktsmassage nu. I Bangkok fick vi var sin helkropps oil massage för 75 kr. De va ju verkligen en upplevelse kan jag säga o dom höll på i ca 1,5 h så man kände sig verkligen som en ny människa sen. Jätte skönt! Försökte precis ladda upp lite foto från igår kväll men de gick inte, ibland e de lite segt. För prova sen igen.
Hoppas allt e bra med er därhemma <3


koh Tao

Heej nu e vi i Koh Tao äntligen, de va en låäng resa hit som verkligen va en upplevelse hehe. Berättar om de hemma =) Vi bor i en bungalu precis nere vid havet o här e helt underbart. När jag doppade mig i havet ville jag aldrig mer i mitt liv stiga upp, de va så sjukt skönt. Perfekt varmt o helt turkost. En sagovärld! Här ska vi spendera några dagar till innan vi beger oss vidare till Phi Phi öarna. Vi ska snart beställa en snorkeltur till imorgon.
Vid poolen idag.
Vid havet
Ska ut sen o ta foton med systemkameran, dessa bilderna e med undervattenskameran :P Så gör sig inte så bra.

Bangkok

Heej just nu sitter vi i sängen på vårt jätte fina hotell i Bangkok. Vi har varit ute o ätit, spelat biljard o gått på Bankoks gator. Jag e lite halvt chockad av allt. Man har ju sett på tv o sånt hur de ser ut men kan ju inte säga att de e samma sak. Herre gud va häftigt! Men samtidigt lite läskigt. Kvinnor sitter med helt nyfödda bebis o tigger över allt o de första vi ser e en liten bur med massa chiuaua valpar, så man blir sjuk :P  Nu e vi helt slut o ska snart sova, kl e 22.50 här. Imorgon blir de shopping o sen på kvällen beger vi oss till Koh Tao. Bilder kommer snart ;) Pusss på er där hemma <3

RSS 2.0