30/9

Har precis varit hos Madde o kollat på idol =) De va ett tag sen nu vi träffades så de va jätte kul, har ju massor o prata om :)








Imorgon ska jag o mammsen till Malmö för jag ska köpa ett stativ wiioo :P Ska även hälsa på min söta farmor som ligger på sjukhus =(
Efter de i alla fall så ska jag o Madde ut o fota, blir nog att vi kör till Albäck o fotar där.... Får se.
På kvällen blir de middag hos mammsen hela familjen <3 Älskar fredagar! Myyyyys...
Jobbar sen hela helgen, gäääsp!

Godnatt


Kommentar

Vad kul med foto-kurs! Älskar själv att fotografera. Vad fotograferar du med för kamera?

Svar: Jag har en Canon EOS 550d. E super nöjd med den =)







Jacka


Igår va jag, Paulina o Emlan på valen o shoppade lite... De va ju "tjejkväll" eller va de nu kallar de o hade massa rea. Hittade mig till o med en vinterjacka =) Himlans varm o skön :P


                    




Höst!

Känner verkligen av hösten nu, kan inte komma upp när alarmet ringer på morgonen. Jag HATAR det! Jag hatar att va så trött, hatar att va negativ, hatar att frysa. Så fort jag känner de e kallt ute blir jag på dåligt humör, vill bara krypa ner under täcket o sova! Sova bort hösten o vintern!
Känns som jag missade hela sommaren, var tog den vägen? De gick för fort! 
Ge mig Thailand nu tack. 
 


Kul

Har varit på fotokursen i kväll o fick bland annat lära fota mig med inställningen bulb. Skit kul e de o man kan verkligen göra massa roliga foton :) Här e några :P



Me


Strippa

Denna helgen var en av dom roligaste på länge. I Fredags hade vi möhippa för caroline ( Simons brors tjej ) som snart ska gifta sig =) De blev massa roliga tävlingar, sminkning, hudvård o god mat bla...

På lördagen körde jag o Emlan till hässleholm för att fira lille Lukas som fyllde 1 år <3
Hälsade även på pappsen i Höör en snabbrunda.
Sen snabbt hem för att göra sig iordning o sen vidare till Robban som hade födelsedagsfest. De blev en riktigt rolig fest med massor av folk. Presenten till robban var en strippa ^^ o kan säga att de var nog  uppskattat så lycklig han såg ut när hon dansa framför han hahahah... Efter det blev de Kräm! De va kul när vi väl kom in men efter ett tag var där helt för mycket folk o varmt som fan så då traska vi him.

Ja de va min roliga helg =)


Möhippa, Caroline

                                    
Robbans fest




                             Lukas 1 år


godnatt

Bloggar i morgon i stället, e sjukt trött nu o har precis kollat på skräckis med älskling.. De blev 28 dagar senare. nu sova....


Söt


Fi va söta valpar vi träffade på igår <3
Blev helt besatt o tjata på Simon att vi skulle köpa en, men NEJ buhuuuu....






Putte

Alltid när de e middag =)









En roolig kväll ;)


Kräm

Gomorron. dricker kaffe nu o ska snart baka scones me älsklingen. Äntligen ledig en lördag så man kan vakna ihop. Sen blir de städning för ikväll tror jag att de blir förfest hos oss. Vip kväll på Kräm senare på kvällen =)
Party party

Tors

Nu ska jag hem till Emlan o färga håret, käka kycklingsallad o kolla idol :)

Rensa

Fick för mig att rensa bland mina skor, phu vill verkligen inte slänga mer skor. Rensa för ett tag sen faktiskt o slängde några o satte ner vinter skor i källaren. De svider o slänga skor som e fina fast man inte använder dom. Kan säga att jag inte använder många skor som jag har. Dom med höga klackar till ex. tycker de e fult att vara för lång!! men köper ändå skor med höga klackar.






 

            Dom nya




malmö

Jag o mammsen körde till Malmö igår i stället o gick o kolla i affärer. Så jag hann inte gå ner i stan o köpa mina skor i går men gjorde de imorse i stället. fick panik o köpte båda 2 paren i stället=) japp nu e man fattig men de e de värt ;)

Va på fotokursen i går oxå o de va jätte kul faktiskt, lärde mig mycket på en lektion så kommer nog ha lärt mig mycket när den e klar. Nu vill jag träna massor på att  fota. Någon som vill va modell? =)




Lite inköp från igår




Foto på skorna kommer snart...


Skor

Jag va i stan i går med Paulina o hittade 2 par skor, fick sån besluts ångest vilket par jag skulle köpa att jag sket i båda 2. Men har tänkt o tänkt nu o bestämmt mig för de ena paret :) Så de blir snart stan med mammsi så jag kan köpa mina skor! Tänk om man hade varit rik o bara köpt allt man ville ha utan att blinka. De ska nog va mitt mål nu ;)
Jag plockade på mig massa kläder igår oxå men i sista sekund hängde jag till baka allt, vad har hänt? Mognat kanske hahah... Förr sket jag i om jag inte hade pengar kvar i slutet av månaden bara jag fick shoppa kläder.

Ikväll blir de foto kurs whoop whoop :P


Fredag

De blir en väldigt lugn helg med jobb, film o långrundor för mig igen. Men sen ska jag vara ledig 2 helger i rad o har redan planerat dom =) Längtar som fan, fest med världens bästa vänner blir de i alla fall =)
Så i veckan blir de att shoppa o sola... Blek som fan nu så får börja med solariet redan... shit va snabbt sommaren tog slut, buhu...

Nu har jag framkallat massa foton både till mammsen mig o Emlan. Har förstorat ett par i svart o vitt som ska upp på väggen i ramar :) Kommer nog bli fint.

 




 


före efter


Rösta

Usch snart måste man väl rösta då, tycker de e jobbigt för e inte alls så insatt! Vad ska jag rösta på?
elle belle bi ;)


Idol

I dag har jag hunnit med att städa o tvätta som e ett måste tyvärr. Tråkigt när man e ledig att man måste göra de då! Kanske ska skaffa mig en städtant här hemma?!! Hahah...
O yogan var tyvärr intställd så de blev ingen yoga för oss tjejer. Vi va ett helt gäng som egentligen skulle börja på de idag. Så jag, Emlan, Paulina o Johanna gick en långrunda i stället. Himla skönt! sen gick vi hem till Emlan o kolla på idol som e så satans bra =)

Imorgon blir de Afro dans hahah :D Längtaaaar!








Sovmorgon

Godmorgon. Har precis powerwalkat med chippen, skönt! Måste börja ta tag i det igen o gå varje dag, helst innan frukost oxå.
Fick bytat mitt pass på jobbet i dag så börjar inte fören 13.00, så de blev sovmorgon, underbart! Skulle igentligen ha delad tur vilket e de värsta man kan jobba. Så e glad idag =) 
Nu, kaffe....


Kurs

Jag har varit o träffat jenny, Malin o Lillebror i dag o fick fotat lite =) Har även anmält mig till en fotokurs nu o de ska bli skit kul! Vill verkligen lära mig ta fina bilder o kunna utnyttja min systemkamera till max. Där e ju så mycket man kan göra som jag inte kan än...







RSS 2.0