Love

Har varit på Emlans skola hela dagen idag, hon har klippt lite o färgat mitt hår :0) Super najs! Satte i mina extension oxå o klippte till de.. Fin man känner sig i så långt hår=) Men e helt för trött nu för att lägga upp bilder på de så de får bli i morron i stället...


Längtar ihjäl mig till helgen !!!!!!!!!!

Godnatt ;)


Min dag

Imorse när jag vaknat gick jag o hämta bilen på verkstaden o sen körde jag hem till söta Caroline på fika =)
Efter de körde jag o Mammsen hem till Jenny o Zion o fika igen hehe... Sen gick vi en lång runda bland åkrarna hehe.... Skönt va de i alla fall fast de blåste litta.
Körde hem o lämna av Chippen o begav mig till stan o mötte upp Paulina. Gick lite o kolla i affärerna efter grejor till halloween festen =) Whoop whoop!
På vägen hem handlade jag mat som vi sen laga o åt.  Nu sitter jag o e helt slut o väntar på att Idol ska börja... Ska snart ta fram chips, dippa o fanta sen mysa med älsklingen <3







Chipp Chipp


Så här ligger Chippen just nu o sover. Va tvungen att ta ett foto, han e ju så söt =) Han e den mest morgontrötta hund jag känner! Fast jag går upp nu o kl e 09.30 så ligger han kvar o jääääser hhaaa.. När vi börjar jobba tidigt så får vi alltid tvinga ut han! Men jag förstår han, finns inget värre än gå upp tidigt!
O de e riktigt skönt att de inte e tvärt om! Tänk o gå upp tidigt när man e ledig för att hunden måste ut :S








Vellingeblomman

Nyklippt o fin nu men hann tyvärr inte sätta i mina extensions i dag ... får bli nästa helg i stället:) Måste färga mitt hår igen oxå, fått en big utväxt! inte fint...
På väg hem från Malmö i dag så körde vi till Vellingeblomman. Shit vilken läskig halloween gång dom gjort! Värsta spöktunnel =) 
 








*

Idag ska jag till Malmö o bli klippt av Emlan på skolan =) Najs najs.... Sätter i mitt köbehår oxå o får väl ta liter bilder sen..

Shit man ser knappt ut från våra fönster så smutsiga dom e!! Jag vägrar puttsa dom hahah... De e nått jag verkligen inte tycker om.. Någon som vill göra de till mig? ;)





*







Stress

Shit e skit stressad nu men orkar inte ta mig upp från soffan! Ska duscha, göra mig iordning, laga mat, äta, hämta min jacka i stan, lämna filmer på hemmakväll innan kl 18.00 för då börjar fotokursen! Hur ska jag hinna?
Skulle ha fotat i kyrkan tills i dag oxå men har inte gjort de, bah pinsamt!

Jag e super ledsen med!! fick vikariat nu på jobbet o mitt schema e jag inte direkt nöjd med!!!! Julafton
12-20.30 hela dagen!? GLÖM DET! Sen jobbar jag hela nyårshelgen oxå! så jevla taskigt....

Gör allt för att slippa jobba julafton i alla fall!

Nä nu måste jag snabba mig.......

*

Nu ska jag kolla på



  



Har hört att den är lite seg men de gör inget, tänkte mest kolla in Robert Pattinson ^^






Världens sötaste!






Fredags mys

Igår hade jag Mammsen, Emlan o Zion myskväll hemma hos Mammi. Vi tvingade Jenny att komma med Zion hahah... Sen hyrde vi filmer o köpte massa godis. Självklart kollade vi först på idol o sen kollade vi på filmen The last song. Jätte bra!




Nu blir de snart jobb för min del, hoppas de går fort! Blir myskväll med älsklingen ikväll. Sen i morgon ska vi till farmor o träffa Pappsen där oxå.
Jag o pappsen ska fota =)





Baby

När jag gick upp i morse o in till köket hade älskling dukat fram frukost o bakat scones, o inte vilket scones som helst utan ett hjärte scones till mig <3 Fy för va gulligt =)
Till och med att han tvättar nu o har gjort hela morgonen  ( It never happens )

Vilken underbar sambo!


=S

Usch jag har blivit så dålig på att städa på sista tiden! Varför e de så jobbigt helt plötsligt? Här e så skitt hemma o jag har ingen lust alls att göra nått åt de... Tror de e hösten igen som spökar. Men imorgon e jag ledig o har lovat mig själv att verkligen storstäda hela dagen!! Inga undanflykter hahah!






Mums


Heej
Idag ska jag träffa Paulina o vi ska baka kladdkaka =)







Scary








Min älskling






IPHONE

Nu har alla Iphone utom jag, buhu vill verkligen oxå ha en!! Emlan o Simon håller just nu på med sina Iphones för fullt o jag känner mig utanför som fan haha!!









Sick

Fick sjuka mig idag från jobbet, så idag har jag bara legat på soffan o degat.. Känns jobbigt att inte göra något på en hel dag. Men hoppas på att må bättre i morron.

Lägger upp lite foto från i Fredags =)





Bröllopet :)








Fan oxå

Nu har jag oxå blivit sjuk, ja som trodde jag kom undan när alla andra verkar ha varit sjuka! Bränner i hela halsen!!
Igår blev de utgång i Malmö minsann  :P fast jag jobbade en lång dag kom jag hem o gjorde mig i ordning sen åkte vi till Micki o förfesta.. Trodde bara vi skulle titta på idol kanske gå ner en sväng på A9 men efter litta dricka var alla på o åkte till Etage... Hur roligt som helst hade vi :)

I dag har vi shoppat i Malmö.. Jag har köpt håååååååååååår, wihooo. Emlan kommer hit sen o sätter i det på mig för tror inte jag klarar de själv :P Hoppas de blir fint.

Imorgon ska vi på bröllop =) Simons bror gifter sig. Ska bli så kul o mysigt! <3

Längtar tills i kväll, de blir en riktig mys kväll med räkor o massa gott... Snart ska vi ner o hyra filmer. Älskar myskvällar <3







Ormen

Har varit o fotat med Madde i kväll :P De skulle va helt rosa vatten i ormen hörde vi, men nä inte längre =( Synd men men blev fina foto ändå.
Skit kul hade vi oxå ^^







Middag

Lagar mat nu, vi ska ha lax o vi bjuder mammsen på middag idag. Annars i dag har jag jubbat sen sovit, såååå trött efter jobb i dag :S Kanske ska hem till Paulina sen o kolla på när Emlan färgar hennes hår =) Får se om jag orkar... Nu kom Mammsen
Puss

Zion

Phuu e helt slut nu, har varit med Lillebror hela dagen lång o de tar på krafterna haha.. Han e så sjukt rolig o söt nu...
Vi har varit hos min älskade farmor som e så dålig =( Har städat till henne o så... Hatar att se henne dålig! Hoppas hon blir bättre annars vet jag inte vad jag gör =(

Ska nanna nu, jobb tidigt i morron, natti natti...


Onsdag


Idag blir de att hälsa på lilla farmor med Jenny o Lillebror. Men först tvätta o städa o söka jobb :S I med att jag stämplar upp resten av mina timmar måste jag tydligen söka massa jobb, finns ju verkligen inga att söka så de blir svårt... Plus vill inte ha mer jobb än vad jag har redan... Aja...
Ikväll ska jag o Madde ut o fota :) Ska bli kul kul.



frukost

Ledig idag, underbart skönt :P Undrar va jag ska hitta på idag, vill till skogen, älskar skogen! Synd här e väldigt lite skog i trelleborg! Ska i alla fall snart äta frukost med Emlan om hon vaknar snart :P Sen bråka lite om VAR vi ska äta frukost som vanligt :)








Fredags

Lite foto från i fredags när vi åt middag hos mammsen <3









Mitt <3

Ensam hemma en lördag kväll, kul! Min älskling är ute på svensexa med hans bror i kväll o festar nog till de rejält :?P  Saknar han <3
Ska i alla fall snart gå o lägga mig för ska jobba i morron med..





Älskar dig finaste <3






*

Lite bilder från albäckskogen med Madde <3









RSS 2.0