Julen

Detta har varit den bästa julen någonsin <3 Massa fina julklappar o mycket kärlek!



Bornholm

Kom hem igår kväll från Bornholm. Det har varit super mysigt. Det e Simons mormor o morfar som bor där o vi har firat en dansk jul=) Gud va man blir bortskämd, de e så snälla. De mesta vi har gjort är o ätit heheh... Massa god mat hela tiden. så nu vet jag hur en dansk jul ser ut. Faktiskt väldigt olik den maten vi har på julbordet men de e super gott..Jag har lite problem med språket bara, de e så svårt att förstå men de har gått ändå. Sen har vi köpt med oss hem massa sprit =) Så nu har vi så vi klarar oss till nästa gång vi ska dit =) Båten dit var inte lika mysig att åka med! Fy fan va rädd jag va o jag mådde skit! Ja jävlar va det gunga, vi fick lägga oss ner för att må lite bättre... Så nervös va jag sen när vi skulle åka båten hem igen men de gungade inte alls så mycket då. skönt!

<3<3<3




JAG ÄLSKAR DIG MIN FINA SAMBO <3


Önskar

Jag önskar att jag hade mina riktiga vänner här i närheten. Saknar er väldigt mycket. De e så långt till Höör, eslöv, Hässleholm o Helsingborg. O jag e så värdelös på att hälsa på. Mitt nyårslöfte får bli att jag blir duktigare på de. Även så blir mitt nyårslöfte att sluta röka!! Japp nu känner jag på riktigt att jag vill försöka igen o inte bara försöka, jag ska klara det denna gången. Alla andra e så duktiga o klarar de så då kan väl jag oxå göra de =)

Phuuu nu e jag nästan klar med alla julklappar, i alla fall till min familj.. I helgen ska jag o Simon handla alla till hans familj oxå =) men de e kul! speciellt att slå in alla när man kommer hem.

poss


Soffefan :P


Äntligen kom den jävla soffan o jag va sååå glad tills jag såg att de va fel!!! Ohhh jävla skit, 10 veckors väntan i onödan... Vi skulle ha divanen på höger sida o beställde det men de kom en vänsterdivan! jahapp får man vänta i 10 veckor till antagligen.. Så nu står de massa soffor i lägenheten hehe...

Hade en mysdag med farmor igår <3 Vi gick på burlövcenter o handla lite julklappar sen gick vi ut o åt gott.
Imorgon ska de handlas mer julklappar =) Jag o Emlan ska till Entre o se om vi hittar nått.. men först ska vi till källaren vid möllan o handla massa smink.

Saknar Simon <3 Han e i Jönköping på kurs till på fredag. De e så ensamt o tomt utan honom =( snyft snyft heheh...




Min älskade farmor <3

Fredag




I dag är Iza på besök =)


Usch för Sverige!

nu va det ett tag sen jag skrev men har haft lite att göra... Inget jobb har jag fått i alla fall! Funderar lite på att gå tillbaka till support syd, kanske bättre än inget men näää usch. trivdes ju inte alls men fan de e inte kul att bara gå hemma hela dagarna... Blir bara längre o längre sovmorgnar o de blir bara mer ångest... I går kände jag bara för att sticka utomlands, ta mina sparpengar o köpa en enkel biljett någonstans o söka jobb där o stanna... Jag hade i alla fall klarat mig ett tag.. Men sen kan jag ju inte lämna allt här hemma bara. Har ju min sambo o hund. Men simon ska ju åka i februari o va borta i 2 månader så de känns som de kvittar. Usch orkar knappt tänka på det... jag vill oxå bort! Bort från det tråkiga Sverige o tråkiga svensson liv... Jag kanske letar upp en bartenderutbildning utomlands =) fan de hade varit kul, levt loppan ett par år!!
jaja får se vad som händer, e i alla fall jävligt less på detta... Städa, laga mat, städa, tvätta, diska, sova om o om igen.. Sen vet jag att jag alltid känner såhär på hösten o vintern. Hatar det. Men de går nog över snart hoppas jag ...

negativa jag!

RSS 2.0