Nyår

Idag ska vi fira nyår hos Caroline o Mikael. Så ska snart ner till stan med Emlan o Paulina o se om man hittar nått fint att ha på sig. Men va där igår o hittade ingenting så tror inte jag kommer göra det. Får ta en gammal klänning i stället i så fall.
Blir i alla fall jag som kör i kväll, börjar ju 7 i morgonbitti så kan ju lika bra köra så kommer man hem i tid oxå
GOTT NYTT ÅR =)
Caroline o Mikael
.

Klubba

MM jag älskar mina stooora klubba hahaha =D


<3


Mina julklappar

Wiiiihooo fick en blixt i julklapp =) Jag har verkligen varit snäll i år tydligen ;) Fick även en espressomaskin, presentkort på 2000 kr på cyberphoto.se , presentkort gina 500 kr, nytt duntäcke, nattlinne, linne, smink, biobiljetter, ljusstakar plus en jätte stor klubba hehe. Jag verkligen älskar julafton.



*

Har inte skrivit på länge nu för jag har verkligen inte haft tid. Har jobbat så mycket extra nu plus när jag väl har varit ledig så har jag varit på Emlans skola så hon har tränat på uppsättning, färgat o klippt mitt hår. Söndags va sista dagen jag va där o de va slutprovet för henne. Shit vilken dag. Alla va sjukt nervösa o stirriga! Men de va kul ändå att se alla så fina som dom blev. Jag e verkligen stolt över Emlan som klarade allt med jätte bra betyg =)
Nu e jag äntligen helt ledig från allt så givetvis har jag blivit sjuk!! Igår åkte vi in till Malmö i alla fall o handlade julklappar. Hittade jätte mycket så nu har jag bara en kvar, woohoo. Så skönt! Fick även vaccinerat mig till Thailandsresan så nu behöver jag inte tänka på de mer. Nu måste jag bara fixa ett nytt pass oxå. Får bli efter jul, hinner inte med de innan....


 



Juletomte

Så nu e jag hemma, har jobbat hela helgen, phuuu men de har faktiskt varit mysigt, o kul <3 Har bra jobbekompisar =)
Ikväll blir de mys med älskling, Pizza godis o film ^^
Snaaaaart julafton, fiiiii fan va jag längtar! Älskar, älskar älskar julen......
Zion e den gulligaste ungen som finns <3 Han passar perfekt som jultomte detta året ju ;)









Merry Christmas

Jag o Emlan har gjort ett julkort i dag, fint va? =)





Tog även lite andra på IIIIImlan :P








Lussekisar

Har minnsan bakat lussekisar i veckan =) Riktigt goda blev dom oxå, mumma!





Idag har jag varit i stan o handlat lite julklappar, känns så skönt att inte va ute i sista minuten som jag brukar :P Har bara några stycken kvar nu att handla till...

Imorgon e de planerat  att vi ska till Ikea men hörde de skulle bli riktigt skit väder så vi får se om vi vågar köra :S Om de inte blir Ikea så vill jag baka knäck, e så sugen på de!

Nu börjar snart bönnerna på tv, yeeees de e så bra hahahaha
Haj

RSS 2.0