Sweet dreams

Har varit hos Jenny ikväll med Mamma o när vi satt o prata  kom jag fram till varför jag alltid drömmer mardrömmar! Äntligen efter alla år kom jag på det! Rädsla, jag e sjukt rädd för döden o tänker på de rätt ofta och ännu räddare e jag för att någon i min familj skulle dö. När jag tänker efter så tänker jag ofta på de o att jag aldrig skulle ha fixat det om de hade hänt någon nått. Men nu när jag vet vad drömmarna beror på så kan jag ta tag i de. Tänka positiva tankar i stället och inte gå att oro mig att något ska hända.

 Läste precis en tjejs blogg som har det lika dant som jag, trodde bara det va jag.

 


 


Bakfull

Bakfull i dag, blää! Ska bara ligga i sängen hela dagen o titta på film=) Hade gjort allt för att ha min älskling hemma nu! Söndagarna e dom värsta för då känner jag mig ensamast i världen men hoppas på att mammsen kommer o hälsar på sen.

De va e riktig rolig kväll igår i alla fall med massa dricka, dans o vänner =)

Härligt väder de e idag, va ute med chippen innan o ville knappt gå in igen. Nu e de snart VÅR <3


Party

Har varit på systemet nu o fixat dricka till i kväll. Ska till Malena på fest =) Ska bli kul att träffa systrana o desutom festa med dom för första gången... Sen blir de Kristall som gäller. Länge sen jag va ute o dansade, ska bli jätte kul. Där träffar jag även Emlan o Paulina.

Ska ta tag i mina drömproblem oxå nån dag! Hatar att sova, att drömma mardrömmar varje dag. Har gjort det sen jag var väldigt liten. Men nu orkar jag inte mer. Känns som jag har en sjukdom? De e fan inte normalt i alla fall. De e inte vanliga mardrömmar heller, de e riktigt äckliga! Drömmer ofta att nån i min familj dör eller blir riktigt skadade. Här om natten drömde jag att Emlan dödade mig, helt sjukt! Vågar absolut inte dö, de e det jag e mest rädd för av allt. Jag kommer till och med ihåg mina drömmar från att jag va typ 3 år. När jag hade lärt mig skriva vid 6-7 års ålder började jag skriva i en dagbok som jag döpte till mina drömmar. Där är många mardrömmar o jag kommer ihåg dom än i dag. Kommer ihåg alla mina drömmar. Innan kunde jag ha uppehåll från drömmar i månader men de har jag inte längre. De va många år sen nu.
Varje natt drömmer jag att Simon gör slut eller e otrogen oxå. Jag vet att han aldrig skulle göra slut o aldrig vara otrogen o att han verkligen älskar mig. Därför e det ännu störigare att drömma det.
Nog med det nu.

Jag undrar vem alla mina läsare e här på bloggen, kommentera gärna =)

Ha en bra lördagkväll för de ska jag ha puss puss


My sisters Keeper

En film jag måste rekomendera! Kollade på den i går kväll, själv som tur de va för jag bölade mycket hehe!
De e inte så att man bölar en eller två gånger utan det e konstant från början till slut!
Jäkligt bra plus många bra skådespelare. så ni som gillar bölefilmer, SE DEN!



Party

Nu e jag hemma hos Emlan o dricker kaffe o kollar på foton medans hon städar=)
Hittar massa roliga gamla paaartybilder ;)

Men de va så många så jag satte in dom på facebook i stället.

De hade varit härligt med sommar nu! Längtar!






Lockar

Jag har varit hos emlan i dag o då blev jag sminkad o fixad i håret, blev skit fina lockar men syns inte så bra på fotona. Hon e sjukt duktig!!
De e verkligen roligt att ha sånna dagar när man gör vid varandra=)
fint va?




Fin



Fin bild, stulen från Emmsisweet.blogg.se =)



Myst

I kväll har Mammsen, Emlan, Jenny, Johan o Zion varit hos mig o hälsat på. Alltid lika mysigt. Man ser verkligen hur snabbt Zion växer nu o han blir sötare o sötare för varje dag <3 man kan ju nästan tro att jag e besatt haha men de e jag oxå=) Världens bästa ju!

Jag saknar min kamera skit mycket som Simon lånade med sig på resan =( Därför blir de mest mobilfoton nu o min mobil kamera suger!

Filmtajm, godnatt!





Träning

Vill göra så mycket men har aldrig tid längre känns de som. Så många jag vill hälsa på o massa jag vill fixa. Förstår inte hur folk har tid att jobba? hur ska jag ha tid att jobba? haha =) Har lovat Caroline hur länge som helst nu att vi ska träna men får säga hela tiden att jag inte hinner =( Snart tröttnar hon nog på mig hehe, nä men hoppas hon förstår=) SNART lovar jag att vi ska börja träna, vill verkligen!! har ju tappat massa muskler sen jag slutade på Support syd, där fick man bra träning faktiskt även om de slet på kroppen ändå.

Nu har jag äntligen kommit på varför de luktar rök i vårt sovrum! Ohh har stört mig på de ända sen vi flytta in o har inte fattat var lukten kommit i från. Grannarna under oss röker antagligen under deras fläkt o röken går direkt upp i vår ventil i sovrummet. fan va äckligt! Jag märkte stor skillnad när jag stängde ventil luckan. Så i morgon ska jag ringa hyresvärden o höra om dom kan göra något åt det, kan nog inte hindra grannarna från att röka under deras fläkt!? De ska dom ju kunna utan att de går upp i vår lägenhet så nått går de väl att göra.

Jenny o johan o Lille Zion kommer i morgon o ska kolla på lägenheten=) Har även varit hos dom i dag o hälsat på=)

Filmdags, godnatt <3


Bildblogg

I dag har jag, mammsen o Emlan tapetserat klart ETT rum och målandet e redan klart. Så fint, Blev riktigt nöjd faktiskt. Men det finns mycket kvar i nu=) Kan inte säga så mycket om renoveringen här för de ska bli en överraskning till Simon när han kommer hem o jag tror faktiskt att han kollar min blogg ;) Annars hade jag gärna satt in lite bilder men de får bli senare.
Min blogg är nog mer en bildblogg hehe men jag älskar foton o tycker själv att de mycket roligare att läsa andras bloggar som har foton med.

Tack min familj för att ni hjälper mig med allt <3 Älskar er!




 

;)

Jobbet va jätte bra o jag trivdes direkt faktiskt, ser fram emot att jobba massor nu. =)  Nu e jag mega nanni så de blir att bädda ner sig till en film ;) Natti natti


A-kassa

Har varit hos Jenny o johan o myst med Zion i dag <3

Har även ringt A-kassan i dag o jag blir så irriterad för dom e så nonchalanta o dom bryr sig inte ett skit. O då har jag ringt dom många gånger innan detta.
Jag: Nu har de snart gått 4 månader o jag undrar var mina pengar blir av???!!
A: Ska kolla, hmm de e klart står de här.
Jag: Jaha, men då kan jag väl få dom ???!!!
A: ehhh ja de kan du väl få, nästa torsdag i så fall!
Varför måste man ringa o jaga dom hela tiden? Jag undrar verkligen vad dom sysslar med på sitt jobb? De har säkert varit klart i 2 veckor nu.
Men ja gud va skönt, äntligen ska jag få mina pengar :) men hade jag inte haft mina sparpengar o Simon så hade jag varit vräkt o säkert varit hos kronofogden för länge sen. Illa. Bott på gatan kanske haha nä de hade jag nog inte=)
Har fått nya tider på jobbet nu så jag ska jobba tors-fre :) Skönt sen e de helg.

Börjar bli riktigt jobbigt nu utan dig baby:(


Saknar


Saknar dig varenda sekund min älskling, speciellt om kvällarna!
Längtar så tills den dagen du kommer hem igen, då e jag världens lyckligaste =)
Älskar dig min underbara Simon <3 


Bebisar

Maddo O Lukas va hos mig förra veckan. de va riktigt mysigt o kul! Jag har märkt att jag har mycket bebisar/barn omkring mig o jag älskar det =) Måste snart hälsa på Viktor, Emma, Wilmer o Milo oxå, Simons brödrars barn, saknar dom <3  Här kommer lite foto på dom =)
Saknar även lilla Alma, på tok för länge sen nu!


Maddo o Lukas


Jag o Lukas

Milo o Emma

Wilmer

Viktor

Alma


Rosor <3

Skulle ha jobbat i dag för första gången på smygehemmet men fick snällt ringa o sjukanmäla mig i morse. Så typiskt! vaknade i natt med värsta frossan o mådde illa som tusan! I dag har jag sovit hela dagen med en massa feber. Har inte varit så här sjuk sen jag var liten. Inte kul. Men ska få ny tider på jobbet i slutet på veckan. Jag e så glad att jag fått jobb, hoppas på att trivas där nu bara oxå=)

Alla <3 dag firade jag med min mamma, hon bjöd på god middag =)Va även hos Zion o hälsade på, har varit hos dom varje dag nu sen han kom hehe. kan ju inte låta bli! Så jenny o Johan tycker nog de e skönt att jag e sjuk nu så jag inte kan komma haha. De e nästan som man blir sugen på en egen, eller va säger du älskling? ;)

Fick en stor bucket rosor av älskling i söndes oxå <3 Hans pappa kom med dom o hade till och med skrivit kortet från Simon. Så gulligt <3
I Lördags bjöd Caroline på 3 rätters middag, gud va gott de va =) De va jag, caroline o Felicia som hade en trevlig kväll med mat o vin=) Vi gjorde ett alla <3 dag kort till våra män med foton på oss haha fasiken va kul de va.
Jag har verkligen haft fullt upp sen Simon åkte som tur e. Håller på att fixa med lägenheten o har handlat massa på Ikea så de börjar bli fint nu=) Nu ska jag tröst äta glass, mums =)




Mobilfoto


Zion <3

Nu har jag träffat älskade Zion, min systerson. Han e sååå fin, så liten och helt perfekt e han! önskar att Simon oxå hade fått träffa han nu!
Shit va liten han e, mini liten =) Har aldrig sätt nått gulligare i hela mitt liv.
Jag e så stolt över dig syster <3
Tyvärr så e jag fortfarande mega förkyld så jag vågade inte hålla honom ifall jag skulle råka smitta de lilla livet.. Men jag ska hälsa på imorgon igen så då håller jag nog honom.
Bilder kommer snart. Puss

Förkyld

Denna dagen börjar inte bra för de första e jag jävligt förkyld :S

För det andra så fick jag klagomål från grannarna för att min hund skällde konstant?! Jag var ju på emlans skola igår o för att Chippen o Iza inte skulle vara själva hemma tog vi hit Iza så dom hade varandra. Men dom har väl trissat upp varandra o skällt som tusan! Tycker bara de e märkligt att dom klagar när de händer en gång. Chippen skäller ju aldrig för han e ju aldrig själv hemma nu när jag e arbetslös!

För det tredje så fick jag ytterligare massa papper från a- kassan som ska fyllas i o skickas. Va fan, tar de aldrig slut? De e snart fyra månader jag har varit arbetslös o har inte fått en krona från dom! Jag ger upp! En miljon papper hit o dit!

Emma har födelsedags fest i kväll o jag vill verkligen dit men mår så kass att jag får vara hemma. vi får ta igen de en annan dag <3

Älskling, hade gjort allt för en kram av dig nu <3

Aja man ska inte klaga, jag e tacksam för jag har tak över huvudet o världens bästa sambo o hund<3

Puss


<3

Gamla goa tider =)



Lolla, jag o maddo på fest i min gamla lägenhet i Höör.



Maddo o Emlan en midsommar i Ängelholm



Jag o Emlan midsommar



Jenny o Maddo midsommar



Cornelia, jag o Lisa för några år sen



Lisa, Lolla, jag o Linda



Jag o Emlan för länge sen=)



Lina, Maddo, Emlan o Lisa






Reseblogg

Simon o grabbarnas reseblogg: fiveguysgoesasia.blogg.se


Shit som här ser ut hemma nu :S Mamma kom igår o vi började dela på garderoben i hallen som ska till tippen sen. Blä hatar när de e stökigt hehe... Men nu har jag fått massa ideer hur här ska se ut hemma=) vill ju ha så mycket som möjligt att göra så att tiden går snabbt..

Arbetsintervju på Tisdag eller ja jag ska lämna lite papper, har nog fått jobb=) japp japp, hoppas där e mycket jobb för mig.

I kväll kommer Emlan hit o vi ska måla o fixa lite=)
puss

.......

Underbar helg med älskling <3

Vi ses om 2 månader, älskar dig mest i hela världen <3